iLLeGaaL

26apr22

Alc. 5,8%
Brasserie iLLeGaaL (Vorst) / Brasserie de Jandrain-Jandrenouille (Jandrin-Jandrenouille)

iLLeGaaL bierBeschrijving: Artisanaal Belgische IPA, blond bier (21 EBC) van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd.

Ingrediënten: Gerstemout, (Europese & Amerikaanse) hop, gist, water.

Geproefd: Groen gehopte en kruidige neus, met een gemout parfum aan de basis. Niet volmondig. Zacht van smaak, overwegend gehopt van karakter, aards en een tikkeltje kruidig van aard, met subtiel fruitige gistesters op de tong en een fluweelzachte bitterheid (35 IBU) die in de droge nasmaak aangenaam zacht blijft hangen. Een toegankelijk maar zeker smaakvol en evenwichtig, smakelijk bier.

Weetje: Brasserie iLLeGaaL is een vereniging zonder winstoogmerk, gevestigd in Brussel (Vorst), die tot doel heeft kunstenaars en brouwers samen te brengen rond een gemeenschappelijk project: het maken van het beste bier om artistieke projecten te financieren, te produceren, te ondersteunen en/of te verspreiden. Het bier, gebrouwen bij Brasserie de Jandrain-Jandrenouille, is intussen verkrijgbaar met meer dan 100 verschillende etiketten, telkens voorzien van een uniek kunstwerk van een (meestal lokale) artiest(e).

Advertentie


No Responses Yet to “iLLeGaaL”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.


%d bloggers liken dit: