Bobbi White

17mei22

Alc. 5%
Bobbi Brewery (Haut-Ittre)

Bobbi White bierBeschrijving: Artisanaal Belgisch witbier, blond tarwebier van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd.

Ingrediënten: 100% Belgische gerstemout, tarwe, hop, gist, water.

Geproefd: Ietwat kazig geurend, met overduidelijk tarwe in de neus en een fris (citrus)fruitig parfum. Niet volmondig. Citrusfruitig verfrissend eerst, gevolgd door een zacht (wrange) bitterheid en vooral een kruidig karakter, dat in de nasmaak voornamelijk naar voren komt. Ook hier proef je overduidelijk tarwe, alles zeer beheerst en toegankelijk, uitmondend in een droge nasmaak.

Weetje: “From our fields to your glass” en “A farmer’s brewery that keeps an eye on artists”, aldus het etiket. Op de achterkant van het etiket van al haar bieren verstoont Bobbi werken van artiesten die extra aandacht verdienen. Een deel van de opbrengst van haar bieren wordt jaarlijks ook geschonken aan een organisatie die culturele projecten in België steunt. Bobbi Brewery is gestart als Brasserie d’Ittre, btw. Intussen maken zij onderdeel uit van Chez Bobbi (Haut-Ittre), met ook een bio-markt, frietkot, tap-room en evenementenlocatie.No Responses Yet to “Bobbi White”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.


%d bloggers liken dit: