KraaiKe Tripel Blond Barrel Aged on Whisky Casks

07okt19

Alc. 8,5%
Brouwerij Craywinckelhof (Lubbeek)

KraaiKe Tripel Blond Barrel Aged on Whisky Casks bierBeschrijving: Artisanaal (goud)blonde tripel, bier van hoge gisting, gerijpt op houten vaten, hergist op fles, ongefilterd.

Ingrediënten: Gerstemout, haver, Spalt Select & Saaz (bitter)hop, Magnum, Northern Brewer & Styrian Goldings (aroma)hop, gist, water.

Geproefd: Ietwat stinky van geur, saison-like van aard, met toch ook een duidelijk whisky aroma aanwezig, met toetsen van hout en een vleugje vanille in de verte. Volmondig en mooi rond van smaak, met een stevig houtkarakter doch zacht in de mond, alcoholisch en met duidelijke hints van whisky, flauw gekruid, een tikkeltje fruitig en subtiel zoetig in de verte, maar met een best droge nasmaak. Karaktervol… om rustig van te genieten.

Weetje: Is de ‘gewone’ KraaiKe Tripel Blond die gedurende 3 maanden een extra rijping op houten (The Glenlivet) whiskyvaten meekreeg. Je hebt ook een variant die gerijpt heeft op rumvaten, KraaiKe Tripel Blond Barrel Aged on Rum Casks.No Responses Yet to “KraaiKe Tripel Blond Barrel Aged on Whisky Casks”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.


%d bloggers liken dit: