BS #0028: GMGK

20sep16

Alc. 6%
Microbrouwerij Beerstorming (Brussel)

BS #0028 bierBeschrijving: Artisanaal Belgisch blond bier (10 EBC) van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd.

Ingrediënten: Gerstemout, hop, witte thee, limoenzeste, kaffir limoen, gist, water.

Geproefd: Uitermate exotisch fruitig van geur, met een vleugje thee in de neus en een bijzonder fris parfum. Niet volmondig, wel (citrus)fris en met een uitgesproken exotisch fruitig palet op je tong, weliswaar slechts subtiel bitter (20 IBU) van smaak maar met een erg droge nasmaak. Een beetje vreemd bij de eerst slok, maar zeker niet slecht. Een uniek bier!

Weetje: Beerstorming (Brussel) biedt een uniek concept waarbij je als groep een eigen bier kan gaan brouwen, naar eigen smaak en vorm, onder leiding van een ervaren brouwer. Tijdens deze brouwsessies kan je het resultaat van voorbije sessies proeven en op elk experiment kan ook online gestemd worden. Uit de populairste brouwsels wordt elk trimester 1 bier verkozen dat ook effectief (in een beperkte hoeveelheid) op de markt wordt gebracht. Bovenstaand bier is er daar een van, met name de winnaar van de lente 2016. Elk bier krijgt sowieso een nummer mee, dat verwijst naar het zoveelste brouwsel in de brouwerij gemaakt.No Responses Yet to “BS #0028: GMGK”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.


%d bloggers liken dit: