Herberg Tripel

05Jun13

Alc. 8%
Brouwerij Den Herberg (Buizingen)

Herberg Tripel bierBeschrijving: Belgische tripel, stroblond bier van hoge gisting, met smaakevolutie door hergisting op fles, ongefilterd.

Ingrediënten: Gerstemout, tarwemout, hop, gist, water.

Geproefd: Frisse geur, citrusfruitig, met een zachte moutige toets en een kleine snuif alcohol. Fruitig van smaak, doch evenzeer gehopt. De eerste aanzet is eerder zoet (fruitig), maar dat maakt heel gauw plaats voor een uitgesproken gist- en hopbittere afdronk en nasmaak die lekker droog is.

Weetje: Café Den Herberg (Buizingen) opende zijn deuren op 1 februari 2007, opgericht door Bart Devillé en Ann Heremans. Op 1 december 2007 werd voor het eerst gebrouwen, grotendeels met tweedehands brouwmateriaal, op 16 februari 2008 werd gestart met de verkoop van de Den Herberg bieren.

Advertenties


No Responses Yet to “Herberg Tripel”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: