Den Herberg Bruin

06Mrt12

Alc. 5,5%
Brouwerij Den Herberg (Buizingen)

Den Herberg BruinBeschrijving: Bruine dubbel, van hoge gisting, met smaakevolutie door hergisting op de fles, niet gepasteuriseerd.

Ingrediënten: Water, tarwemout, 6 moutsoorten, hop, gist.

Geproefd: Vrij bitter, doch niet al te overheersend. Wel redelijk zwaar. Het aparte karakter leent zich het beste bij een dikke boerenboterham met mosterd en een stevige plak abdijkaas. Amen.

Weetje: Café Den Herberg (Buizingen) opende zijn deuren op 1 februari 2007, opgericht door Bart Devillé en Ann Heremans. Op 1 december 2007 werd voor het eerst gebrouwen, grotendeels met tweedehands brouwmateriaal, op 16 februari 2008 werd gestart met de verkoop van de Den Herberg bieren.

Advertenties


No Responses Yet to “Den Herberg Bruin”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: